+86-515-88853166

Kategori produk

Hubungi kami

Tambah: No.9 Chengxiang Road, Dagang Town, Yancheng City, Jiangsu Province, China

PC: 224043

Tel: 0086-515-88853166

Faks: 0086-515-88853166

Mail: jsshuoying@hotmail.com

Jsshuoying@126.com

Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

Cork Yoga Pad Die Cutting Machine

PENGGUNAAN DAN KARAKTERISTIK: 1. Mesin digunakan secara meluas untuk memotong bahan nonmetal dalam pelbagai industri dengan pemotong mati. Sebagai contoh kulit, getah, plastik, pembungkusan plastik, serat tekstil dan kimia dan lain-lain. 2. Mengadaptasikan silinder minyak berganda, tepat mekanisme rod penyambung ...

  Product Details

PENGGUNAAN DAN KARAKTER:
1. Mesin ini digunakan secara meluas untuk memotong bahan nonmetal dalam pelbagai industri dengan pemotong mati. Sebagai contoh kulit, getah, plastik, pembungkusan plastik, serat tekstil dan kimia.
2. Mengamalkan silinder minyak double, mekanisme rod penyambung dua tepat yang boleh menjamin bahawa kedalaman pemotongan pada setiap kedudukan pemotongan adalah sama.
3. Dengan mekanisme penetapan khas, dan dilengkapi dengan pemotong mati dan penetasan kedalaman pemotongan, pelarasan perjalanan adalah mudah dan tepat.
4. Papan pemotong yang menekan memotong perlahan apabila ia menghubungi pemotong mati, yang boleh membuat bahawa tidak ada kesilapan saiz antara lapisan paling atas dan lapisan paling rendah bahan potong.
5. Bekalan minyak pusat sistem pelincir automatik menjamin ketepatan mesin dan memanjangkan hayat perkhidmatan mesin.
6. Operasi adalah penjimatan buruh dan mudah, dengan kerosakan rendah, kuasa pemotongan yang kuat dan kelajuan pemotongan yang tinggi.
7. Operasi dengan dua tangan menjadikan keselamatan yang tinggi.

 

SPESIFIKASI TEKNIKAL


Daya pemotongan maksimum

200Tons

Julat pelarasan stroke

0-160mm

Julat antara jadual kerja

50-210mm

Saiz papan mendesak atas

1600 * 1100mm

Saiz meja kerja yang lebih rendah

1600 * 1120mm

Kuasa motor utama

11kW

Voltan Bekalan Elektrik

sebagai pilihan

Jenis pemacu

hidraulik

minyak hidraulik

46 # atau 68 #

Warna mesin

seperti yang dikehendaki

4.jpg

2.jpg

SYARIKAT KITA

Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co., Ltd. mengkhususkan diri dalam membuat mesin pemotong hidraulik, die cutting machine, mesin press cold, mesin pengiris berkelajuan tinggi, mesin menggergaji multi-blade, mesin embossing dan mesin presisi lain serta mesin umum. Syarikat kami meliputi kawasan seluas 14000m2, sebagai perusahaan besar dalam industri ini, kami mempunyai kekuatan teknikal yang kuat, peralatan produksi lengkap, persekitaran yang bagus dan keadaan pengangkutan yang mudah. Syarikat kami terletak di Zon Industri Dagang Yancheng City of Jiangsu Province dan kota ini disebut sebagai "China Shoe Machinery City", yang dimiliki oleh Kawasan Konsentrasi Teknologi Spark Nasional.

Selamat datang ke syarikat kami!


Di antara mereka yang terkenal gabus yoga pad die pemotong mesin pengeluar, Shuoying Precision Machinery adalah padu gabus yoga pad mati pemotong mesin pembekal emas di China. Anda boleh mendapatkan produk CE yang disahkan daripada kami.
Hot Tags: gabus yoga pad die cutting machine manufacturers, pembekal China, pembekal emas, sertifikat CE
Barangan yang berkaitan

Rumah | tentang kami | Produk-produk | Berita | Pameran | Hubungi kami | Maklum balas | Telefon mudah alih | XML | Utama Laman

TEL: +86-515-88853166  E-mail: jsshuoying@hotmail.com

Hakcipta © Jiangsu Shuoying Precision Machinery Co., Ltd